Test-lélek masszázs

hangtál kezelés egyéni

Béke és felüdülés egyszerűen?

Engedd, hogy a hangtálak a béke és nyugalom forrásai legyenek az életedben. Tapasztald meg az egyéni hangtálkezelés vagy a csoportos hangfürdő nyújtotta felüdülést és feltöltődést. 

Legyen a te mindennapjaidnak is része ez az egyszerű megoldás.

"Teljesen kimerültem! Hogyan tovább?"

  • Az élet túl gyorsan zajlik körülötted, nem érzed a jelen pillanatot, és a kiszámíthatatlan jövő terhe nyomja válladat;
  • nem találod a nyugalmat, éjszaka is csak forgolódsz az ágyban, folyamatosan zakatolnak benned a reggeltől estig tartó negatív gondolatok;
  • a sötétben a stressz és a feszültség uralja az érzéseidet, ami miatt reggelente kimerülten ébredsz, hiányzik belőled a frissesség és az életerő;
  • egyre kimerültebb és betegesebb vagy, az energiadús napok messze elkerülnek;
  • a stressz a mindennapjaid részévé vált, szinte már észre sem veszed, és az elakadás érzése fogva tart.

Két szó: egyensúly és egészség

Lázasan keresed a megoldást arra, hogyan találd meg a belső egyensúlyt és harmóniát. Lelkileg gyötrődsz, a belső nyugtalanság és szorongás állandó kísérőddé vált. Testileg kimerültnek érzed magad, energiahiányos vagy és a fáradtság is állandó társad.

Mindezt az egészséged szenvedi meg, gyakoriak a stressz- és feszültség okozta tüneteid. A negatív érzések és gondolatok gyakran eluralkodnak rajtad, megnehezítve a mindennapi létezésed.

Itt az ideje annak, hogy egyensúlyba kerülj!

A hangtálak rezgése aktiválja az öngyógyító folyamataidat és csökkenti a stressz okozta tüneteidet. Enyhül, vagy idővel meg is szűnik a fáradtság, a fejfájás, az emésztési gond és a gyomorprobléma. Oldja a negatív blokkokat és a felgyülemlett feszültséget. 

Az immunrendszered megerősödik és a méreganyagok könnyebben távoznak el a testedből. Felébred benned az önszeretet és az önbecsülés érzése, a kreativitásod lángra kap.

Legyél te a legfontosabb magadnak! Ebben segítek neked a személyre szabott hangtálkezelésekkel.

Szeretet-masszázs-2

Itt az ideje annak, hogy te is az első helyre kerülj a saját életedben - legalább hetente 1-2 alkalommal!

Legyél végre az az ember, aki ki tud állni magáért, meg tudja húzni a határait, mert kellő önbizalommal rendelkezik.

Legyél végre nyugodt és kiegyensúlyozott, akire mindig számíthatnak a családban. Az aki – bármilyen nehéz helyzet is adódik -, testileg és lelkileg is elég erős ahhoz, hogy kész legyen a megoldásokra és az együttműködésre anélkül, hogy kiborulna vagy pánikba esne. 

Legyél az a munkatárs (főnök, beosztott vagy vállalkozó), akinek szinte soha nem kell táppénzre mennie, mert harmóniában van testileg és lelkileg egyaránt.

Mutasd meg magadnak, hogy vagy annyira fontos, hogy törődsz magaddal hetente 1-2 órát. Ebben segít neked az önbizalom növelő masszázs.

Egyéni hangtálkezelés

A hangtálkezelés által megtapasztalhatod az érzelmek és gondolatok mélyebb megértését, ami segít a belső harmónia elérésében. A stresszes napok után a hangtálak által keltett rezgések egyensúlyt teremtenek, és segítenek ellazulni, feltöltődni. Ez a nyugalom és belső béke segít abban, hogy jobban kapcsolódj önmagadhoz és a környezetedhez.

Ha rendszeresen igénybe veszed a hangtálkezelést, megerősödsz mentálisan és a pozitív érzések ereje jelentősen segít az életed minden területén. A hangtálak rezgései mély nyugalmat hoznak az életedbe, megteremtve ezzel az ideális feltételeket a tested, lelked és elméd harmonikus egységéhez.

Ára / alkalom:

10 000 Ft / 60 perc

"Kozmosz" csoportos hangfürdő

A tested olyan, mint a Kozmosz: egy rendkívül komplex rendszer, amelyben az egyensúly és harmónia elengedhetetlen az optimális működéshez. A Kozmoszban éppúgy megfigyelhetők különböző energiák és rezgések, amelyek befolyásolják az Univerzum működését, mint a testedben; például a sejtek és szervek közötti kommunikáció során.

A testedben éppúgy megtalálható az összhang és az egység keresése, valamint az állandó fejlődés és változás lehetősége, mint a Kozmoszban, amely által te is – mint az Univerzum – egy teljesebb és harmonikusabb állapot felé törekszel.

A „Kozmosz” csoportos hangfürdő program ezen az összefüggésen alapulva kínál lehetőséget arra, hogy te is felfedezd a saját belső kozmoszodat, és a hangtálak segítségével eljuss a belső harmónia és egyensúly állapotába.

Ára / alkalom

5 000 Ft / 60 perc

béke

Kiegyensúlyozott élet hangtálak által

Tapasztald meg az önszeretet és a harmónia erejét a hangtálak használatával!

  • a hangtálak varázsa segít megtalálni benned a harmóniát;
  • indulj el egy felejthetetlen utazásra, ahol a tested és a lelked egyaránt feltöltődik a gyógyító rezgésekkel;
  • érezd, ahogy a káoszból a belső rend felé vezet az utad;

Egyszóval: testileg feltöltődsz és a lelked harmóniája is helyreáll.

kedvezmény

Fedezd fel a lelki békét kedvezményes áron!

  • Élvezd a személyre szabott gondoskodást egy csodálatos relaxációs élmény során.
  • Töltsd el az énidődet itt a Kuckóban, és vess véget a „jó nekem így is” hozzáállásnak.